Au pair worden in Florida

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Florida woon je in het zuiden van de VS. Florida is een droombestemming voor au pairs die dol zijn op warm weer, palmbomen en natuurlijk het strand. Maar Florida bestaat uit meer dan alleen stranden. Er zijn ook leuke steden, een heel gevarieerde natuur en een paar wereldberoemde pretparken! De bevolking van Florida is enorm divers, en je zult hier een totaal andere ervaring beleven dan waar ook in de VS.

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Patricia, au pair uit Spanje

“De straten van Florida zijn een smeltkroes van culturen. Je leert alles over verschillende gewoonten en tradities van over de hele wereld, waardoor je als mens enorm groeit. Bovendien vind je hier de meest betoverende plek van de hele wereld: Disney World in Orlando. Hier kun je je, te midden van de Disneyfiguren, weer even helemaal kind voelen. Florida is echt een magische, fantastische staat.”


Dominik, au pair uit Duitsland

“Ik ben echt dol op Florida. Iedereen hier in de Sunshine State is lekker relaxed en open-minded. Ik woon in Sarasota. Geweldig vind ik het daar, omdat je er zoveel kunt doen: kanoën met alligators, zwemmen met zeekoeien, snorkelen in een grot, parachutespringen, tokkelen en ga zo maar door. Ik sta binnen 18 minuten op het populairste strand, Siesta Key Beach, echt awesome.”


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.