Au pair worden in Virginia

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Virginia woon je in een van de oudste staten van de VS! De mensen in Virginia zijn vriendelijk, maar hebben het altijd druk. Onder de rook van de hoofdstad van de VS, Washington D.C., proberen ze uit alle macht hun American dream waar te maken. Virginia is een warme, groene staat waar niet alleen de stad maar ook het platteland het ontdekken waard is.

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Moa, au pair uit Zweden

"Virginia is veel groener dan je zou denken. Het is hier echt heel mooi. Ik vond het in het voorjaar al prachtig, maar in de loop van het jaar werd het alleen nog maar mooier! De staat ligt ook vlakbij Washington D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten. Er is hier van alles te beleven: gratis concerten, musea, toffe evenementen en allerlei wedstrijden zoals de Ugly Sweater Run. Als je in VA woont, word je vanzelf betrokken bij een geweldige groep au pairs. We spreken wel een paar keer per week af!”


Louisa, au pair uit Denemarken

“Virginia is zoooo mooi! Vooral aan het begin van de herfst. Ik woon in Charlottesville, een supertoffe plek om te wonen. Er is altijd wel iets te doen: koffie drinken bij een van de gezellige koffiehuizen, naar de film gaan, of 's avonds stappen – er zijn hier zoveel geweldige plekken om te eten! Je kan gaan wandelen, naar het park gaan, shoppen. Of een football-, basketbal- of andere sportwedstrijd kijken op de UVA. Ook kun je afspreken met studenten of au pairs. Virginia is super! Je hebt hier altijd iets om naar uit te kijken!”


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.