Au pair worden in Washington

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Washington woon je aan de westkust van de VS. Washington wordt ook wel de ‘Evergreen State’ genoemd. En terecht; de staat heeft een weelderige, gevarieerde natuur. Dit is een paradijs voor mensen die van het buitenleven houden. Maar er is meer dan alleen natuur: wat dacht je van de grootste stad Seattle, de bakermat van de onder au pairs zo populaire Starbucks!

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Angelica, au pair uit Colombia

"Ik ben dol op Washington omdat ik hier de prachtigste uitzichten ever heb gezien, en je hier elke dag de zon kunt zien opkomen en ondergaan. Geweldig toch?"


Elisabeth au pair uit Frankrijk

"Tijdens het eten kan ik maar één ding zeggen: verrukkelijk. Een van de traditionele gerechten is zalm. Ik ben dol op zalm, en ik moet zeggen dat ik in de staat Washington de beste zalm ooit heb geproefd. Ik heb enorm veel zin om terug te gaan, puur om een stuk zalm te eten... heerlijk!"


Victoria, au pair uit Zweden

"In Washington kwam ik erachter dat ik best wel een buitenmens ben en het liefst buiten actief ben. Wandelen in de weelderig groene bossen bijvoorbeeld, of kajakken bij de San Juan Islands (en met een beetje mazzel zie je misschien zelfs wel dolfijnen!)."


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.