Het au pair programma

Hier lees je meer over de voordelen van au pair worden bij Cultural Care, zoals studeren aan een universiteit in de buurt, betaald verlof, reismogelijkheden en nog veel meer!

Wil je meer weten?

Ontvang jouw gratis online brochure

Geslacht*

Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou.

Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.

Wat onze Nederlandse au pairs zeggen

Stacey


VIRGINIA

Ik ben van een verlegen, onzeker meisje uitgegroeid tot een zelfverzekerde, avontuurlijke vrouw die trots is op zichzelf. Ik heb geleerd dat het oke is om aan mijzelf te denken en van mijzelf te houden zoals ik ben.

Brenda


CALIFORNIA

Een tussenjaar als au pair is een goed besluit omdat het leven zo veel moois te bieden heeft en sommige waardevolle lessen ga je niet vinden in een studieboek maar wel door een keer gewoon die ene sprong te wagen.

Lara


CONNECTICUT

Ik wist niet dat ik zo veel liefde zou kunnen hebben voor andermans kinderen. De band die ik met mijn hostkids heb is zo sterk! We zijn echt beste vriendjes geworden.

Als Cultural Care au pair krijg je de unieke mogelijkheid te leren, als mens te groeien en de VS te leren kennen. En als deelnemer aan ons programma krijg je ook nog speciale voordelen en vergoedingen.

Bij ons programma krijg je:

Wereldwijde ondersteuning

Cultural Care biedt volledige, wereldwijde ondersteuning gedurende het gehele proces, van training en voorbereiding tot aanmelding en visumaanvraag.

Reiskosten

Jouw retourvlucht wordt ook door ons gedekt. Ons team van reisspecialisten regelt de vliegtickets van je thuisland naar de luchthaven bij de gastgezin in de buurt en na het voltooien van je au pair jaar weer naar huis.

Kost en inwoning

Het gastgezin geeft je kosten en inwoning en een wekelijkse vergoeding van minimaal $ 195,75. Dit is dus puur zakgeld, want je hebt verder geen kosten!

Studeren

Als au pair kun je vakken naar keuze volgen aan een universiteit of college bij jou in de buurt. Je gastgezin betaalt maximaal $ 500 per jaar mee aan je studie.

Vakantie

Als au pair heb je recht op twee weken betaalde vakantie per jaar. En met je J-1-visum mag je bovendien aan het einde van je jaar nog een maand rondreizen door Amerika!

En het mooiste moet nog komen… Als het leven als au pair je bevalt, kun je je verblijf met maximaal nog een jaar verlengen!

Hoe lang je ook besluit te blijven, als Cultural Care au pair kun je een onvergetelijke tijd in de VS beleven en een enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling doormaken.