Programma- & overige kosten

Met Cultural Care kies je voor het beste au pair-programma dat er is. Bij ons kun je tegen een eerlijke prijs, zonder verborgen kosten, een uitzonderlijke ervaring in Amerika opdoen.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair voor Cultural Care meldt je je aan voor een premium-programma - de beste manier om in het buitenland te wonen en werken. Bij Cultural Care gebruiken we onze 30 jaar expertise om ervoor te zorgen dat je de beste training, voorbereiding en ondersteuning krijgt voor en tijdens jouw hele reis. Lees meer over waarom wij de beste optie zijn om jou te helpen bij jouw au pair-ervaring.

Het beste van alles is dat je bij Cultural Care niets hoeft te betalen voordat je je familie hebt gevonden. Dat betekent dat je meer informatie over ons programma kunt krijgen, kunt werken aan jouw au pair-profiel en zelfs helemaal gratis kunt matchen met jouw gastgezin.

Zodra je een match hebt met een gastgezin en een aankomstdatum in Amerika kiest, vragen we je om eenmalig de programmakosten te betalen.

Programmakosten: €1.900

Jouw eenmalige betaling omvat een uitgebreide verzekering voor jouw eerste au pair-termijn, jouw retourvlucht *, wereldwijde ondersteuning 24/7 en alle andere extra programmavoordelen.

Wij werken al sinds 1995 samen met onze partner Erika Insurance Ltd. Samen hebben we een speciale reispolis opgezet, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Als je goed verzekerd bent, kun je zonder zorgen meedoen aan alle leuke activiteiten die Cultural Care of je eigen gastgezin en vrienden organiseren. Jouw verzekeringspolis omvat:

 • Ziekte en dekking van ongevallen
 • Dekking voor verlies van bagage en schade aan of diefstal van eigendommen
 • Aansprakelijkheid en juridische dekking
 • Vliegticket (retour) als je tijdelijk naar huis moet in verband met een sterfgeval of ernstige ziekte in je directe familie
 • Dag en nacht noodhulp via een gratis telefoonnummer

Kom meer te weten over onze verzekeringsdekking door contact met ons op te nemen.

Cultural Care Au Pair biedt jou de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval dat je niet als au pair gaat reizen. Het dekt de annulering van het programma voorafgaand aan jouw vertrek vanwege een aantal redenen (vraag het kantoor voor meer informatie). Dit dekt een terugbetaling van de programma- en annuleringskosten van de vlucht.

Zowel de au pair als het gastgezin betaalt een bedrag voor deelname aan dit culturele uitwisselingsprogramma, waar beide partijen van profiteren. Als deelnemers in het programma hebben zij verschillende plichten en krijgen ze elk hun eigen unieke voordelen. Lees hier meer over de voordelen van het au pair-programma.

Bijkomende kosten

Bij het voorbereiden van je reis zul je ook met een aantal bijkomende kosten te maken krijgen. Dit zijn geen kosten die je aan Cultural Care moet betalen, maar ze zijn onvermijdelijk om mee te kunnen doen aan het au pair-programma:

 • Visum: $ 160, ongeveer €120 (te betalen aan de Amerikaanse ambassade)
 • Verklaring Omtrent het Gedrag: €44
 • Gezondheidsverklaring: Varieert
 • Internationaal rijbewijs: €18,95
Peace of Mind Annuleringsgarantie

Wij bieden "Peace of Mind", een speciale annuleringsbescherming om jouw programmakosten te beschermen tegen overmacht** die het reizen naar de VS beperken. "Peace of Mind" geeft je extra zekerheid in onzekere tijden.

Met deze extra optie ontvang je een volledige terugbetaling van de programmakosten als je niet aan het programma kunt beginnen omdat aan een van de volgende voorwaarden wordt voldaan tot 30 dagen voor jouw vertrek:

 • Jouw lokale overheid verbiedt reizen naar de VS.
 • De regering van de VS verbiedt reizen vanuit jouw thuisland naar de VS.
 • Jouw gastgezin annuleert het programma vanwege de hierboven vermelde reisbeperkingen.

Ben je een voormalig au pair?

Je komt mogelijk in aanmerking voor een korting van €450 van de programmakosten als je voldoet aan de volgende eisen:

 • Je hebt minstens 2 jaar geleden een succesvol jaar of langer afgerond als au pair in de VS
 • Je had een succesvolle au pair-ervaring in een ander land dan Amerika gedurende minimaal 6 maanden

Heb jij werkervaring met kinderen onder de 2 jaar?

Je kunt een korting krijgen van €250 als je meer dan 1000 uur ervaring hebt met kinderen onder de 2 jaar. Deze ervaring moeten wij kunnen verifieren bij jouw referenties.

Er kan niet meer dan één korting per au pair worden toegepast.


*geldig na voltooiing van het programma

** Onder "overmacht" wordt hier verstaan: een gebeurtenis waarover je geen controle hebt en die een reis naar de VS onmogelijk maakt, uitsluitend als gevolg van een van de volgende oorzaken: oorlog, terreur, pandemie (inclusief de COVID-19 pandemie), reisverbod of reiswaarschuwing niveau 4 van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken of gelijkwaardige waarschuwingen van bevoegde overheidsinstanties, natuurrampen.