Story

Blogs & Vlogs van au pairs

Volg de avonturen van onze au pairs in de VS!

De beste kijk op het leven in Amerika krijg je door de bril van een echte au pair. De persoonlijke verhalen van onze au pairs laten zien hoe het is om bij een gastgezin te wonen, voor de kinderen te zorgen en in een nieuw land een tweede thuis te vinden. Ook zie je hoe je aan een Amerikaanse universiteit vakken kunt volgen, vrienden kunt worden met collega-au pairs, door de VS kunt reizen en nog veel meer. Volg de blogs en socialmediakanalen van onze au pairs voor een kijkje achter de schermen van het echte #aupairlife!

Hayley, Au pair in Connecticut

Blog | Instagram

Mijn naam is Hayley, ik ben 23 en ik kom uit Engeland. Ik woon nu in Ridgefield, Connecticut, en ik zorg voor drie heel bijzondere kinderen. Cameron is 4, Avery is 3 en Beverly is 1 jaar. Mijn gastouders heten Gwen en Keith, en ik heb echt superveel geluk gehad met mijn gastgezin.

Lisa, Au pair in Colorado

Blog

Mijn naam is Lisa en ben 23 jaar oud en kom uit Nederland. Ik was een aupair in Denver Colorado voor 2 jaar sinds 2016. I leefde mijn droom, werken met kinderen en reizen op hetzelfde moment.

Alessia, Au pair in North Carolina

Blog | Instagram

Hallo allemaal! Ik ben Alessia en ik ben 23 jaar. Ik ben geboren in Dolo, in de p\rovincie Venetië in Noord-Italië, maar ik woon in het prachtige stadje Padua, niet ver daarvandaan. Ik ben op 4 april 2017 afgestudeerd als verpleegkundige aan de Universiteit van Padua. In plaats van meteen een baan te zoeken, wilde ik eerst een jaar reizen en nieuwe dingen beleven. Ik besloot het avontuur aan te gaan en au pair te worden.


Heb jij een blog of socialmediakanaal over je au pair-avonturen en wil je dat graag delen? Als je je hier opgeeft, kom je misschien wel op onze website!

Sociale media

TikTok

Zoek op #culturalcareambassador voor TikTokkers in Amerika en volg ons op @culturalcare.

Facebook

Like ons op Facebook voor bijzondere nieuwtjes en aanbiedingen. Hier kun je ons ook een berichtje sturen als je een vraag hebt en Facebook Live-video's van onze huidige au pairs bekijken.

Instagram

Neem een kijkje in het leven van onze Nederlandse au pairs en volg ons op Instagram! @culturalcarenl

YouTube

Ons YouTube-kanaal staat bomvol filmpjes over ons programma.