Wat is een au pair?

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Een au pair woont een jaar lang bij een Amerikaans gastgezin en zorgt voor de kinderen van dat gezin. In ruil daarvoor krijgt de au pair gratis kost en inwoning, een wekelijkse vergoeding en de mogelijkheid in de VS te studeren en reizen.

Waarom een au pair zijn?

  • Culturele uitwisseling: Het au pair programma is de kans om een andere cultuur te leren kennen en natuurlijk om de Nederlandse cultuur te delen met anderen.

  • Persoonlijke groei: Tijdens hun jaar in Amerika krijgen au pairs de kans om hun zelfverzekerdheid en onafhankelijkheid te ontwikkelen.

  • Reismogelijkheden: Een au pair zijn betekent ook dat Amerika ontdekt kan worden om blijvende herinneringen op te bouwen.

  • Educatieve ontwikkeling: Au pairs verbeteren niet alleen hun engels op een natuurlijke manier door hun verlijf in Amerika maar zij krijgen ook de kans om te studeren op een Amerikaans college.

Internationale begeleiding vanuit Cultural Care

Dankzij onze 29 jaar ervaring en ons grootste ondersteuningsnetwerk in Amerika kunnen wij als Cultural Care Au Pair een gepersonaliseerde ondersteuning bieden, zowel thuis als in Amerika.

Door de combinatie van de beveiliging van een grote organisatie en het gemak van onze toegewijde ondersteuning, is Cultural Care er voor au pairs bij elke stap die zij nemen.

Nieuwschierig om meer te leren?

Ons team komt graag langs uw school om het au pair-programma aan uw studenten te introduceren, de voordelen van een culturele uitwisseling en internationale ervaring te bespreken en natuurlijk om alle vragen te beantwoorden.

Meld je dan ook nu aan voor een bezoek aan uw school!