Ontdek wat het betekent om een au pair te zijn

Reis, leer en groei in Amerika!

Wil je meer te weten komen?

We sturen jou alles wat je moet weten over het programma en hoe je het beste aan de slag kunt gaan met jouw au pair reis.

Wanneer je een au pair bij Cultural Care wordt, neem je vele verschillende rollen aan. Je reist naar Amerika en woont bij een Amerikaans gezin, waarbij je helpt om voor hun kinderen te zorgen. Je bent meer dan alleen een oppas - je bent de grote zus of broer van deze familie. En je bent natuurlijk ook meer dan alleen een toerist - je beleeft het leven in Amerika als een echte local, met veel mogelijkheden om Amerika te ontdekken. Wanneer je au pair wordt, behoor je niet langer tot slechts één familie, maar je behoort er dan tot zelfs twee! Je krijgt een tweede gezin en maakt levenslange vrienden van over de hele wereld.

Voordelen Van Het Programma
  • Je krijgt een vergoeding van minimaal $ 195,75 en twee weken doorbetaalde vakantie
  • Verken jouw buurt en reis door Amerika in jouw vrije tijd
  • Neem een volledige maand de tijd aan het eind van jouw au pair jaar te reizen en krijg een betaalde vakantie van 2 weken
  • Krijg tot $ 500 voor een geaccrediteerde cursus in Amerika.
  • Je leert gedurende 3 dagen hoe je de best mogelijke au pair ervaring kunt hebben – en je maakt nieuwe au pair vrienden van over de hele wereld
Wie zijn wij

Wanneer je voor ons kiest, kies je voor het grootste en meest ervaren au pair-netwerk ter wereld. Met onze 30 jaar ervaring hebben we al meer dan 145.000 mensen geholpen om au pair in Amerika te worden.