Oh, baby!

Cultural Care accepteert nu au pairs met werkervaring met kinderen onder de 2 jaar – waarbij geen rijbewijs nodig is!

Het invullen van jouw au pair profiel en het behalen van jouw rijbewijs kan tijd kosten, dus bij Cultural Care willen wij het jou gemakkelijker maken.

Je kunt nu worden toegelaten op het programma voordat je je rijbewijs hebt als je werkervaring met kinderen onder de 2 jaar hebt! *

Dit betekent dat je sneller naar jouw gastgezin kunt zoeken en een sterkere relatie met hen kunt opbouwen, zelfs voordat je vliegt.

Wat houdt werkervaring met kinderen onder de 2 jaar in?

Als je meer dan 200 uur werkervaring hebt met kinderen onder de twee jaar, dan ben je gekwalificeerd om voor baby's te zorgen in Amerika. Zelfs als een gastgezin oudere kinderen heeft, maar één kind jonger dan twee jaar, moet je nog steeds baby-gekwalificeerd zijn om een au pair in hun huis te kunnen zijn. Als je gekwalificeerd bent voor kinderen onder de twee jaar, heb je meer families om uit te kiezen en geniet je van alle andere voordelen van het zorgen voor baby's - zoals het zien van hun eerste stappen!

Neem contact op met jouw lokale kantoor voor meer informatie!


  • Natuurlijk moet je blijven werken aan het behalen van je rijbewijs, omdat dit je de beste kans geeft om nog sneller je perfecte gastgezin te vinden!