Volgende Stap

Een aanvraag doen om au pair te worden is niet moeilijk, maar het proces neemt wel wat tijd in beslag. Echter, wees gerust, want onze lokale medewerkers is beschikbaar om je tijdens het hele proces te helpen, bij de aanvraag, het matchen en proces voordat je vertrekt. Als je een volwassen en veranwoordelijk jong persoon bent die enthousiast is om naar het buitenland te gaan en verantwoordelijkheid neemt om voor kinderen te zorgen, dan is de eerste stap je inschrijven voor een gratis bijeenkomst dicht bij jou in de buurt.

Na het inschrijven voor een bijeenkomst, zullen wij contact met je opnemen om te vragen naar je kinderzorg ervaring, zullen je vragen beantwoorden en je bijeenkomst details te conformeren. Bij de bijeenkomst zal je meer over het programma leren, kan je vragen stellen, en vaak hoor je van een voormalige au pair over haar/zijn ervaringen. Je kan dan ook al je één op één interview doen met een van onze medewerkers.

Het au pair programma heeft strikte regels en minimum vereisten vastgesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS. Cultural Care Au Pair helpt je om representatief over te komen voor een toekomstige familie en te voldoen aan alle vereisten. Dat is belangrijk omdat het een grote verantwoordelijkheid is om te zorgen voor kinderen. Als je vragen hebt of je wel de juiste vereisten hebt, bel ons.