Matching proces

Cultural Care Au Pair heeft het grootste netwerk van gastgezinnen in de VS en je zal de kans krijgen om aanvragen te bekijken en te praten met families totdat je een gezin vind waar je enthousiast van word om bij te wonen en te werken. Voordat er definitieve besluiten worden gemaakt, geeft het Cultureel Care Au Pair matching proces je de kans om de aanvragen van gastgezinnen in te zien met de optie om aanbiedingen van gastgezinnen te accepteren of te weigeren.
Zou je beter in een sportieve en actieve familie passen of juist een familie die van lezen en spelletjes houdt? Ons doel is om de beste match te maken voor jou en je gastgezin. In tegenstelling tot andere au pair organisaties die voornamelijk gebaseerd zijn op onpersoonlijke online systemen om je te matchen met een gastgezin, hebben wij ervaren personeel in de VS, die persoonlijk betrokken zijn in het matchen van al onze au pairs bij gastgezinnen. We vinden dat deze persoonlijke aanpak, die meer op maat en flexibel is, de beste manier is om een ​​succesvolle match te maken.
Hoe werkt het matching-proces?

  • Als je aanvraag wordt aanvaard, wordt het behandeld door ons kantoor in Boston waar onze Plaatsings Managers je vaardigheden en kwalificaties beoordelen.
  • Zodra ze een goede match vinden, zullen zij jou en het gastgezin via je online account met elkaar verbinden waar je in staat bent om wat basisinformatie over het gastgezin, de kinderen en waar ze in de Verenigde Staten wonen te vinden.
  • Het gastgezin zal dan jouw volledige online applicatie beoordelen en naar je video kijken om een goed beeld te krijgen van jou.
  • Indien het gastgezin vindt dat je profiel aansluit bij hun familie, zullen ze je bellen voor een telefonisch interview.
  • Na het telefonisch interview, zal jij en de familie elk wat tijd krijgen om te beslissen of dit de juiste match is voor jullie.
  • Zodra je een wederzijds aanvaardbare match hebt, kan de planning van je reis beginnen.

Au pairs hebben vaak veel vragen over het telefonisch interview en velen zijn erg nerveus over dit onderdeel van de sollicitatieprocedure. Hoewel het een uitdaging is om een ​​telefonisch interview in het Engels te moeten doen, zullen wij je helpen voor te bereiden op deze stap alsmede de rest van je aanvraag. Ons beste advies wanneer je word geïnterviewd door een potentiël gastgezin is voor een aantal vragen voor te bereiden die je zou willen het vragen aan het gastgezin, zodat je een beter beeld kunt krijgen of je aan hen gekoppelt wil worden.

Nadat je een aanbod van een gastgezin accepteert, vraag je je visum aan met de hulp van je lokale culturele Care Au Pair kantoor.