Aanvraagproces

Aan de slag gaan met het Au Pair programma in slechts vijf eenvoudige stappen, en we zijn er om je te helpen bij elke stap.


 1. Aanmelden voor een gratis infomeeting
Neem de eerste stap door aan te melden voor een infomeeting. Je hoeft slechts een paar details  in te vullen op het aanvraagformulier om te beginnen. Cultural Care Au Pair zal in contact zijn met je om je ervaring te bespreken, je vragen te beantwoorden en de details te bevestigen voor een gratis informatiemeeting in je omgeving. In de bijeenkomst zal je een gedetailleerde presentatie krijgen over het programma, evenals een kans om vragen te stellen. Je krijgt ook de mogelijkheid om de benodigde een-op-een interview af te ronden met één van onze medewerkers. Als Engels niet je moedertaal is zullen we ook je Engels niveau beoordelen. Wees niet verlegen! Het is waarschijnlijk beter dan je denkt.

2. Maak een online profiel
Na het aanmelden voor een meeting ontvangt je een e-mail met een link naar jouw online profiel met alle details over hoe je de aanvraag moet invullen. Deze applicatie zal vragen over je kinderopvang ervaring en andere werk- en schoolervaring. Je krijgt de kans om te praten over je hobby's, interesses en talenten. En natuurlijk is er de mogelijkheid om een ​​brief aan een toekomstige gastgezin te schrijven en een aantal foto's met hen te delen.

3. Word gematched aan een gezin

Zodra wij je ingevuld aanvraagformulier hebben ontvangen, en je officieel toegelaten bent in het programma, zullen onze medewerkers in Amerika de zoektocht naar je gastgezin beginnen. Terwijl de gastgezinnen Au Pair profielen online kunnen bekijken, zal ons team in Amerika met alle gastgezinnen persoonlijk spreken en houden zij toezicht op het matchingproces. We vinden dat dit persoonlijk contact de meest succesvolle matching biedt.
Zodra een goede match is gemaakt, zullen jij en het gastgezin worden verbonden met elkaar via je persoonlijke online account. Het gastgezin zal dan je aanvraag beoordelen en beslissen of ze denken dat je zal passen bij wat ze nodig hebben als een Au Pair. Als ze het gevoel hebben dat je profiel aansluit bij hun familie, zullen ze je bellen voor een telefonisch interview. Na het telefonisch interview krijgen jij en de familie elk wat tijd om te beslissen of dit de juiste match is voor jullie. Zodra je een wederzijds aanvaardbare match hebt, begint de planning voor je reis naar Amerika!

4. Visum en reizen

Wij zullen je visum- en verzekeringsinformatie sturen en we zullen zorgen voor je vlucht. Cultural Care Au Pair biedt een gratis basisverzekering aan, maar we bieden ook extra informatie over onze uitgebreide verzekering.

5. Au Pair Training School in New York:

Slechts 45 minuten van New York City; hier begint jouw Au Pair avontuur in het Cultureel Care Au Pair Training School, gevestigd bij St. John's University op Long Island. Op onze school zul je een aantal dagen besteden om te leren van docenten die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van jonge kinderen. Voordat je vertrekt naar je gastgezin, heb je de kans om meer over de veiligheid van kinderen, de Amerikaanse cultuur, leeftijd passende activiteiten en persoonlijke veiligheid in Amerika te leren.