Online aanmelding & video

Zodra je bent uitgenodigd voor een informatie bijeenkomst zal je een link krijgen voor je persoonlijke online aanmelding. Een goed voorbereid en persoonlijke aanmelding is de beste manier om je zelf te presenteren voor toekomstige gastgezinnen.

De aanmelding geeft je de mogelijkheid om je kinderzorg ervaring en andere ervaringen zoals werk en school te vermelden. Je kan ook vertellen over je hobbies, interesses en talenten. Behalve de gevraagde informatie voor je online aanmelding, zal je ook het volgende moeten aanleveren:

  • Minstens drie niet-familieleden als referenties
  • Een persoonlijke brief naar het gastgezin
  • Foto's van jezelf die jou het best beschrijven
  • Een brief van de huisarts die verklaart dat je gezond bent
  • Kopieën van je middelbare school diploma, rijbewijs en verklaring omtrent gedrag

Voeg persoonlijke foto's toe zodat de families je beter kunnen leren kennen. Wees altijd eerlijk in je reacties zodat de familie waarmee je matcht je echt leert kennen. 

Zodra we al je formulieren en interviews binnen hebben, zullen we alles doornemen en je referenties navragen. 

"Neem die extra stap" en maak een video van jezelf

Je hebt ook de mogelijkheid om een korte persoonlijke video in te sturen waarin je vertellen over je zelf zodat toekomstige gastgezinnen je nog beter kunnen leren kennen dan alleen van je aanmelding en foto's. Families vertellen ons dat ze de videos het meest waarderen en de beste manier vinden om een au pair te selecteren. Je video hoeft geen professionele kwailiteit te zijn, het gaat erom dat het informatief en leuk is. En wees niet ongerust als je dit nooit eerder hebt gemaakt, we hebben online handleidingen en voorbeelden om je te helpen en inspiratie te geven.

Online aanmelden