Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informative!

Wij van Cultural Care Au Pair geloven eenvoudigweg in één ding: dat culturele uitwisselingen de wereld een beetje mooier maken. Ons doel is om culturele uitwisselingen te combineren met het werken met kinderen. Met levensveranderende ervaringen willen we de levens van mensen van over de hele wereld verrijken.

Cultural Care is door het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse zaken aangewezen als designated sponsor van het J-1 visumprogramma. En die verantwoordelijkheid nemen we heel serieus. We volgen de eisen die aan ons worden gesteld nauwlettend op, en we zetten graag een stapje extra om de veiligheid van al onze deelnemers te garanderen. Zo zijn we de enige au pair-organisatie die zowel au pairs als gastgezinnen onderwerpt aan een antecedentenonderzoek en stellen we maandelijks persoonlijk contact tussen onze au pairs en Local Childcare Consultants verplicht.

Voordat je aan je au pair-avontuur begint, moet je eerst de mogelijkheid krijgen om met een ‘ervaringsdeskundige’ te praten. Wij hebben niet alleen allerlei hulpbronnen en materialen beschikbaar gesteld, maar we hebben ook veel voormalige au pairs in dienst. We zorgen ervoor dat iedere au pair een eigen ‘buddy’ krijgt toegewezen.

Cultural Care staat al 30 jaar aan de basis van levenslange vriendschappen tussen au pairs en gastgezinnen. Levens veranderen dankzij culturele uitwisseling, dat is waar we goed in zijn. En dat willen we nog heel lang voor heel veel mensen blijven doen.

Als volledig geaccrediteerde, betrouwbare organisatie maken wij een complex proces eenvoudig en bieden we in elke fase van dat proces ondersteuning en advies.

Wij willen onze au pairs en gastgezinnen een fijn, veilig en succesvol programma bieden, en staan dan ook wereldwijd dag en nacht klaar voor onze deelnemers.

We zijn lid van de International Au Pair Association (IAPA), die net als wijzelf gelooft in het wereldwijd aanhalen van culturele banden.

Wij zijn zuinig op je gegevens. Meer informatie over ons privacybeleid vind je hier.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

 • Culturele uitwisseling

  Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

 • Internationale werkervaring

  Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

 • Reismogelijkheden

  Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

 • Studeren aan een Amerikaanse universiteit

  Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

 • Een ervaring om nooit te vergeten

  Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.