Cultural Care Au Pair

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informative!

Algemene voorwaarden

Deelname is gratis en is uitsluitend voor inwoners van Nederland die 16 jaar of ouder zijn en het deelnameformulier ingevuld hebben dat beschikbaar is op de campagnewebsite. Als je ouder bent dan 16 maar jonger dan 18 jaar, dan moet je deze deelnamevoorwaarden met je ouder of voogd doornemen om er zeker van te zijn dat je ze allebei begrijpt. We hebben toestemming van de ouders nodig om de prijs toe te kennen aan deelnemers onder de 18 jaar die worden benoemd als winnaar van deze prijs. Als we vernemen dat we informatie hebben verzameld van een persoon jonger dan 16 jaar zonder toestemming van de ouders, dan zullen we deze informatie zo snel mogelijk verwijderen.

Medewerkers en directe familieleden van de organisator, leveranciers en instanties die bij deze wedstrijd zijn betrokken, komen niet in aanmerking voor deelname.

Alle deelnemers die een ingevuld formulier indienen, worden automatisch ingeschreven voor een kans om de hoofdprijs te winnen. Je kunt alleen jouw eigen naam invoeren. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor verloren, te laat ingediende of verkeerd geadresseerde inzendingen. Je mag slechts één keer deelnemen aan de actie tijdens de promotieperiode.

De wedstrijd begint op 1 oktober en sluit op 31 oktober. De organisator behoudt zich het recht voor de duur om deze te verlengen of te verkorten. De organisator behoudt zich ook het recht om de deelnamevoorwaarden te wijzigen en de wedstrijd te annuleren.

De prijs bestaat uit een retourvlucht naar New York. De winnaar is als enige verantwoordelijk voor alle belastingen en/of extra kosten die kunnen worden gemaakt.

Er zal in totaal 1 winnaar zijn, die inwonend is in Nederland.

De winnaars worden op maandag 12 november per e-mail op de hoogte gebracht en zullen ook op het Facebook-account van de organisator worden aangekondigd. De naam van de winnaar (voornaam, achternaam en woonplaats) kan ook worden aangekondigd in verdere promotionele communicatie van de organisator.

De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen als contant geld.

Jouw deelname aan deze wedstrijd en alle persoonlijke informatie of andere informatie over jou verzameld door de organisator, of in verband met, de wedstrijd is onderworpen aan ons privacybeleid.