Waarom Cultural Care Au Pair

Met Cultural Care Au Pair reis je met de grootste en meest ervaren Au Pair organisatie in de wereld. We hebben meer dan 85.000 jongeren naar Amerika gestuurd als Au Pair sinds we begonnen zijn in 1989. Als een Cultural Care Au Pair profiteer je van deze ervaring en van onze inzet om jou te voorzien van de beste ondersteuning tijdens het aanmeld- en matchingproces en tijdens je jaar in Amerika.

In onze meer dan 20 jaar ervaring, heeft Cultural Care Au Pair niet alleen het grootste Au Pair recruitmentbedrijf in de wereld gevestigd, maar ook de grootste ondersteuningsorganisatie in Amerika ontwikkeld. Met meer dan 550 lokaal ondersteunende medewerkers in het hele land, kunt je er zeker van zijn dat je de beste lokale ondersteuning krijgt tijdens je jaar in Amerika. Daarnaast is Cultural Care Au Pair de enige organisatie die Au Pairs naar Amerika stuurt, dat een eigen kantoor en de medewerkers heeft in elk land waar we onze Au Pairs uit rekruteren.

In tegenstelling tot andere organisaties die een gemengde focus hebben, is Cultural Care Au Pair gespecialiseerd in het sturen van Au Pairs naar Amerika. Omdat wij één programma en één bestemming bieden, kunnen we de hoogste kwaliteit waarborgen in de industrie. De regels voor het Au Pair programma in Amerika zijn de strengste ter wereld. Daarom is het belangrijk om te reizen met een programma dat bekend is met de Amerikaanse wetten en reglementen. Met Cultural Care Au Pair kun je je veilig voelen omdat we al je vragen beantwoorden over hoe het is om au pair te zijn in Amerika.