Gastgezin screening & matching

Als grootste Au Pair bureau in de wereld biedt Cultureel Care Au Pair jou toegang tot de meeste gastgezinnen in Amerika. Wij screenen onze gastgezinnen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je blij en comfortabel bent tijdens je jaar in Amerika. Elk gastgezin moet beschikken over uitstekende referenties en een bindend contract onderteken dat ze zich houden aan de regels en voorschriften van het Au Pair programma. Na het controleren van referenties zal een van onze ervaren medewerkers een interview houden thuis bij het gezin om te bevestigen dat zij voldoen aan al onze eisen.

Elk gastgezin is uniek en we hebben families die overal in Amerika wonen, elk met een andere levensstijl. De meesten wonen in de buurt van een grote stad, maar anderen in stedelijke of kleine omgevingen. Één of beide ouders kunnen werken en het aantal en de leeftijd van de kinderen varieert van familie tot familie. Maar er is één ding dat ze allemaal gemeen hebben - een behoefte aan flexibele kinderopvang en een oprechte interesse in het leren over een nieuwe cultuur, terwijl jij leert over hun cultuur. Veel van onze families hebben eerder au pairs gehost en we zijn heel trots op het feit dat bijna 70% van onze gastgezinnen herhaaldelijk met Cultural Care Au Pair werken elk jaar.
Cultural Care Au Pair's Matching Systeem
Ons matchingproces is gebaseerd op het idee dat zowel het gezin als de Au Pair een kans hebben om informatie over elkaar te bekijken, met elkaar kunnen spreken en wanneer beiden tevreden zijn dat ze de juiste match hebben gevonden, een plaatsing af te ronden.

Voordat er definitieve besluiten worden gemaakt, zal je de kans krijgen om de aanvragen van gastgezinnen in te zien met de optie om de aanbieding te accepteren of te weigeren. Nadat je een aanbod van een gastgezin accepteert zal jouw lokale Cultural Care Au Pair kantoor je blijven helpen om samen met jou je jaar voor te bereiden als Au Pair.
Terwijl andere Au Pair organisaties vertrouwen op onpersoonlijke online systemen om te matchen met een gastgezin, hebben wij ervaren personeel in Amerika die rechtstreeks met gastgezinnen en Au Pairs werken. Onze ervaring leert dat deze persoonlijke aanpak helpt ervoor te zorgen dat je de meest succesvolle match krijgt en het best mogelijke programma ervaart. Zou je beter passen in een actieve familie, die houdt van sport en lichaamsbeweging in de buitenlucht, of is een rustige avond samen kijken naar een favoriete familiefilm meer jouw ding? Ons doel is om de match te maken tussen jou en het gastgezin dat het beste bij je past.