Verzekeringsopties

Terwijl de round-trip vluchten, ondersteuning in de Verenigde Staten en de basisverzekering inclusief zijn in jouw programma, ris het belangrijkdat je daarnqaast voldoende verzekerd bent. We werken sinds 1995 met onze partner Erika Insurance. Samen hebben we een aangepaste reisverzekering opgesteld die jou laat genieten zonder zorgen over medische noodgevallen of ongelukken. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij voldoende verzekerd naar Amerika vertrekt, is de Erika-verzekering een vast onderdeel van het programma.

Erika Uitgebreide Verzekering
Jouw jaar in de Verenigde Staten moet het beste jaar van je leven worden. Laat geen zorgen over medische rekeningen dat verpesten. Amerikaanse gezondheidszorg is zeer kostbaar. Terwijl jouw programma alle basis medische dekking omvat, heeft het grenzen. Het kan makkelijk over deze grenzen heen gaan als gevolg van een ongeval of ziekte. Waarom zorgen maken? Het kiezen van Erika Uitgebreide Verzekering zal je rust geven dat je rekeningen worden betaald.
Onderstaand is gedekt door de Erika-verzekering:

  • Ongelimiteerde dekking voor medische kosten
  • Dekking voor de kosten van vluchten van een gezinslid in geval van nood
  • Dekking voor verlies van bagage en schade of diefstal
  • Vluchten naar huis en terug naar de VS als het programma wordt onderbroken als gevolg van een overlijden of ernstige ziekte in je directe familie
  • 24 uurs noodhulp via het gratis nummer
  • Lager eigen risico en "deelbetalingen"
  • Ondersteuning van onze medewerkers bij het indienen en het vervolgen van je claim.
Bekijk de voorwaarden van de Erika-verzekering hier

Erika Extra Maand Reisverzekering

Na het 12 maanden durende programma, krijg je de kans om te reizen en de Verenigde Staten te verkennen. Deze maand aan het einde van je jaar blijf je dan ook volledig gedekt. Dit verzekeringspakket bied je de dezelfde dekking als onze Uitgebreide Verzekering, voor deze periode van een maand reizen.

Activiteiten en Sport pakket - Go wild!

Tijdens je jaar, kun je deelnemen aan meer avontuurlijke activiteiten die niet worden gedekt door de normale verzekeringspakketten. Er zijn verschillende spannende activiteiten beschikbaar in vele delen van de Verenigde Staten en je LCC organiseert leuke activiteiten voor jouw groep van au pairs. Zorg ervoor dat je gedekt bent voor elk type activiteit die u zou willen doen. Wil je raften of jet-skiën? Met onze Activiteiten en Sport pakket kunt u gewoon plezier hebben wetende dat je gedekt bent.