Ondersteuning in Amerika

Als Culturele Care Au Pair heb je toegang tot de meeste ondersteuning in Amerika van alle Au Pair bureau’s. Te beginnen met ons kantoor in Boston, Massachusetts en met onze lokale kinderopvang coördinatoren, zul je samenwerken met Cultural Care Au Pair team om te zorgen dat je het best mogelijke jaar als Au Pair zal krijgen. 
Jouw Vertegenwoordiger in Amerika
Wanneer je aankomt in Amerika is er een netwerk van mensen die het hele jaar door werken om het succes van het programma te maximaliseren. De meest directe steun zal afkomstig zijn van je lokale Kinderopvang Coördinator (LCC), die woont in je directe omgeving en geeft ondersteuning en dient als een mentor voor jou.
LCC’s organiseren maandelijkse vergaderingen met Au Pairs die in hetzelfde gebied wonen als jij en ze hosten sociale evenementen die helpen om je kennis te laten maken met andere mensen in de buurt. Ze zijn uiteraard beschikbaar voor een-op-een persoonlijke ondersteuning en begeleiding indien nodig. Hier zijn een paar voorbeelden van manieren waarop de LCC je ondersteunen:

  • Voeren een interview in het huis van je gastgezin's als voorbereiding op je komst.
  • Verwelkomen je met een eerste oriëntatie samen met je gastgezin bij aankomst.
  • Houden maandelijkse bijeenkomsten voor Au Pairs in je omgeving, waaronder veiligheidstrainingen.
  • Onderhouden maandelijks contact met jou en je gastgezin.
  • Geven advies over de lokale educatieve mogelijkheden.

In tegenstelling tot andere kleinere agentschappen stelt Cultural Care Au Pair's uitgebreide netwerk van lokale kinderopvang coördinatoren ons in staat om sterke lokale gemeenschappen van Au Pairs te creëren, waardoor de overgang naar het leven in Amerika nog makkelijker wordt.
Ondersteuning van het Cultureel Care Au Pair kantoor in Boston
Het Cultural Care Au Pair Amerikaanse hoofdkantoor is gevestigd in Boston waar ons team werkt aan de ondersteuning van Au Pairs en gastgezinnen in Amerika. Dit volledig bemand Cultural Care Au Pair bureau is verantwoordelijk voor jou tijdens je jaar in Amerika en geeft je toegang tot het Programma Directie team, die de LCCs in het hele land begeleiden.
Cultural Care Au Pair is altijd voor je beschikbaar. In aanvulling op je lokale kinderopvang Coördinator en Program Director, kunt je altijd een Cultural Care Au Pair medewerker bereiken. Noodondersteuning is beschikbaar in het geval van een urgente situatie. Jij of je gastgezin kan het kantoor bellen en je zult worden verbonden met een medewerker die je direct kan helpen.