Zet de eerste stap

Schrijf je in om meer te weten te komen over hoe je jouw au pair avontuur kunt starten.

Als au pair in Amerika, zul je voor je au pair kinderen zorgen, studeren aan een Amerikaanse college en zul je volledig ondergedompeld worden in een nieuw land en een nieuwe cultuur.

Als au pair zul je een nieuw leven starten in een nieuw land, een tweede familie vinden en mensen van over de hele wereld ontmoeten. Het is een stap vooruit...

 • Foto door @gaellelebrun
  Foto door @gaellelebrun

  Ontdekkingen

  Gaelle Lebrun, au pair in Utah

“Als au pair zul je ontdekken, leren, reizen, nieuwe mensen ontmoeten en leven in een andere cultuur in een nieuw land. En, je daagt jezelf uit. Het kan eng zijn; het kan moeilijk zijn; het kan ook niet succesvol worden, maar hoe weet je dit, als je het niet hebt geprobeerd? Uiteindelijk hebben we alleen maar spijt van de kansen die we niet hebben gepakt. De au pair ervaring is de meest verrijkende ervaring voor mij geweest. Sinds mijn eerste dag heb ik zoveel groei doorgemaakt. Ik heb zoveel ontdekt en geleerd en ook veel over mijzelf.”

 • Foto door @jenjenandelin
  Foto door @jenjenandelin

  Liefde

  Jeanna Andelin, au pair in New York

"Toen ik aankwam in Amerika, kwam mijn au pair kindje op me afrennen en zei: ‘Jenna, Jenna, eindelijk. Welcome home!’ Ze gaf me een dikke knuffel. Ik zal NOOIT dat moment vergeten, dat gevoel. Mijn au pair kinderen hebben zoveel vreugde in mijn leven gebracht. En zo veel kusjes en knuffels. Ze leren me om onbevangen en zorgeloos te zijn, om onvoorwaardelijk lief te hebben, om groot te dromen en om me geen zorgen te maken over morgen."

 • Foto door @shadesofkim
  Foto door @shadesofkim

  Vriendschap

  Kim Walk, au pair in California

"Au pair zijn brengt nieuwe vriendschappen met zich mee. Je bent met elkaar verbonden door deze ervaring, door het feit dat je je eigen land hebt verlaten om een nieuw land te ontdekken. Je komt alleen in een nieuw land, net als alle andere au pairs. Je zult erachter komen dat je je daardoor sneller op je gemak voelt bij andere au pairs dan bij anderen. Ik heb dit jaar vrienden gemaakt waarvan ik weet dat ik ze zal hebben voor mijn hele leven."

 • Foto door @biancacbrsn
  Foto door @biancacbrsn

  Vertrouwen

  By Bianca Coborosanu, au pair in New York

"In 365 dagen heb ik mijn Engelse taal verbeterd en heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen. Ik heb geleerd om mijn gedachten en emoties te uiten, voorheen had ik daar moeite mee – en ik heb zelfs geleerd me te uiten in een andere taal dan mijn moedertaal. Ik ben trots op de persoon die ik ben geworden, en ik weet zeker dat ik in de toekomst veel aan mijn opgedane kwaliteiten zal hebben, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik kan nu zeggen dat ik klaar ben voor het volgende avontuur."