Au pair worden in Colorado

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Colorado woon je in het westen van de VS. Volgens onze au pairs in Colorado is dit de plek met de mooiste uitzichten en de vriendelijkste mensen van heel Amerika. In Colorado wonen bovendien de mensen met zo ongeveer de gezondste levensstijl van de hele VS. En dat is niet zo gek, als je de geweldige landschappen en de toffe restaurantjes met health food ziet.

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Julia, au pair uit Spanje

“Ik ben smoorverliefd op Colorado. Eigenlijk wilde ik naar CA of NY. Maar ik ben superblij dat ik hier terecht ben gekomen. Anders had ik deze magische plek nooit leren kennen! Colorado staat voor mij voor het buitenleven, gezond eten en gezonde en vriendelijke mensen. Ik ga elke week klimmen en skiën, en ik eet gluten- en zuivelvrij. Ik heb me nog nooit zo gezond gevoeld.”


Nele, au pair uit Duitsland

“Alle seizoenen zijn prachtig – in de zomer heb je het in je korte broek nog warm, en zelfs in het najaar is het nog niet koud of regenachtig. In deze tijd kun je heerlijk wandelen en genieten van de prachtige herfstkleuren die de bomen dan krijgen. En in de winter verandert Colorado in een echt winterwonderland! Alles is wit, de lucht is blauw, en bij die geweldige weersomstandigheden wil je nog maar één ding doen: skiën!”


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.