Au pair worden in Miami

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Miami woon je in de zuidelijke staat Florida. Als au pair in Miami heb je het perfect voor elkaar: je woont in een grote stad, maar ook vlakbij de prachtige lange zandstranden. In Miami schijnt de zon bijna elke dag. En dankzij de relaxte, gastvrije mensen voel je je in no time thuis.

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Tamara, au pair uit Duitsland

“Als je aan Florida denkt, denk je aan zon en warm weer. En dat klopt helemaal! Ik woon in Miami en hier schijnt de zon bijna elke dag. De mensen hier zijn hartstikke aardig; zelfs als je alleen even boodschappen gaat doen wil iedereen een praatje met je maken. Ik ga graag naar winkelcentrum Bayside. Daar wordt vaak livemuziek gespeeld waar jonge én oudere mensen op dansen. En dat allemaal met de haven op de achtergrond. Een geweldige plek! Als je hier bent, moet je ook naar de Wynwood Walls gaan. Je kunt hier mooie foto’s maken van de prachtig beschilderde muren in de kunstenaarswijk Wynwood. Ik ben heel blij dat ik hier een fijn gastgezin heb gevonden.”


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.