Au pair worden in New Jersey

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in New Jersey woon je aan de oostkust van de VS. New Jersey is een heel gevarieerde staat, met niet alleen landbouwgronden, bergen en bossen, maar ook met stranden. Voor elk natuurmens wat wils dus! Ook het eten in New Jersey mag je niet missen. De staat is beroemd om zijn pizza, andere Italiaanse gerechten en té lekkere bagels. New Jersey is niet alleen een geweldige plek om te wonen, het ligt ook vlakbij twee belangrijke Amerikaanse steden die heel populair zijn onder au pairs: Philadelphia en New York!

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Jessica Currie, au pair uit Australië

“Ik ben dol op New Jersey omdat er allerlei verschillende gebieden in de buurt liggen. Van prachtige stranden en foodtruckfestivals in de zomer tot haunted hayrides en pompoenfeesten in het najaar; je hoeft je hier nooit te vervelen. NJ is de perfecte mix van dorps- en stadsleven, en als er grote evenementen zijn, is het ook fijn dat New York niet ver weg ligt! Ik zou nergens anders in Amerika willen wonen.”


Tamara Ehrhardt, au pair uit Duitsland

“Ik ben dol op het platteland van Jersey met al zijn parken, vooral het Marine Park in Red Bank. Red Bank is trouwens sowieso een bezoekje waard. In dit superschattige dorpje hangt een leuke alternatieve sfeer. Er wonen veel muzikanten en je vindt er allerlei kleine restaurantjes en cafés. Alles ligt op loopafstand en de mensen zijn zo lief en vriendelijk! In Jersey is niks te gek!”


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.