Au pair worden in Seattle

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Seattle woon je in de staat Washington aan de westkust van de VS. Met zijn koffiehuizen op elke straathoek en zijn prachtige vergezichten over de Puget Sound is Seattle een awesome stad om te wonen. Het ligt vlakbij de Canadese grens, dus je kunt ook gemakkelijk een weekendje naar Vancouver, Canada!

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Marie, au pair uit Frankrijk

“In Seattle vind je op elke straathoek wel een Starbucks of ander koffiehuis. En dat is nou net wat de stad zo leuk maakt.”


Julia Kjellberg, au pair uit Zweden

“Elke keer als ik vertrek uit Seattle, breekt mijn hart. Al die lieve mensen, de sfeer, de onweerstaanbare ijsjes bij Molly Moon’s, het ontbijt bij het Sunflour Cafe, de prachtige skyline en de geweldige vrienden die ik hier gemaakt heb, maken de regenachtige winter meer dan goed.”


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.