Au pair worden in Texas

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Texas woon je in de op één na grootste staat van de VS! En net als de staat zelf is in Texas ook inderdaad alles groter: van steaks tot vrachtwagens, en niet te vergeten de cowboyhoeden. Ook al weet je bij aankomst in de VS helemaal niks van countrymuziek, als je een jaar of langer in Texas hebt gewoond ben je gegarandeerd fan! Maar de allerbelangrijkste kenmerken van Texas zijn de typische, geweldige zuidelijke gastvrijheid en de ‘loud and proud’ mensen.

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Jessica, au pair uit Brazilië

“Ik ben dol op Texas omdat de mensen hier ongelooflijk aardig en attent zijn. Texas heeft een heel rijke cultuur en er is van alles te doen en te zien, van concerten tot musea en meren. En overal hoor je livemuziek; geweldig!”


Abril, au pair uit Mexico

“Texas heeft alles! Parken, restaurants, musea, clubs – er is hier van alles te beleven.”


Adina, au pair uit Zwitserland

“Er is zoveel te zien in Texas. Het is op allerlei manieren een heel interessante, grote staat. Maar ik hou vooral van de staat omdat mijn gastgezin hier woont, en dat zijn geweldige mensen.”

Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.