Au pair worden in Massachusetts

Als au pair krijg je een unieke kans om de VS te leren kennen en zelfstandig te worden.

Wil je meer weten?

Schrijf je nu in voor meer informatie!

Geslacht*

Als au pair in Massachusetts woon je aan de oostkust van de VS. Massachusetts is een bijzondere staat, niet alleen vanwege de gevarieerde natuur met zowel stranden als bergen in de buurt, maar vooral ook om zijn inwoners. Hoewel het in de winter best koud kan worden, met soms een flink pak sneeuw, maken de warme, vriendelijke mensen van elk au pair-verblijf in Massachusetts een ervaring om nooit te vergeten!

Lees hier wat onze au pairs ervan vinden!
Marie Kalousova, au pair uit Tsjechië

"“Ik ben echt verliefd geworden op Massachusetts. De mensen hier zijn geweldig: vriendelijk, aardig, en ze willen je met alles helpen! Boston is de beste plek om nieuwe mensen te ontmoeten. En je hoeft je hier nooit te vervelen.”"


Tessa Heindle, au pair uit Duitsland

“De sportteams van MA zijn de beste! Je kunt hier allerlei wedstrijden zien, van ijshockey en football tot basketbal en honkbal.”


Waarom zou je au pair worden?

Hou je van kinderen? En wil je graag een tijd in een ander land wonen? Dan is het au pair-programma misschien wel dé uitdaging voor jou. Een au pair-ervaring levert je veel op:

Persoonlijke ontwikkeling

Na je tijd als au pair zul je merken dat je zelfstandiger bent geworden, meer zelfvertrouwen hebt en klaar bent voor de volgende fase in je leven.

Culturele uitwisseling

Als onderdeel van een gastgezin word je helemaal ondergedompeld in de Amerikaanse levensstijl. En tegelijkertijd kun je je gastouders en hun kinderen alles vertellen over jouw eigen cultuur!

Internationale werkervaring

Internationale werkervaring staat goed op je cv. Bovendien ontwikkel je allerlei vaardigheden waar je later in je carrière profijt van kunt hebben en verbeter je je Engels.

Reismogelijkheden

Dit is dé kans om de verschillende steden en landschappen van de VS te ontdekken.

Studeren aan een Amerikaanse universiteit

Je kunt studiepunten verdienen in allerlei vakken.

Een ervaring om nooit te vergeten

Tijdens je verblijf ontmoet je collega-au pairs van over de hele wereld en maak je vrienden voor het leven. Het is een ervaring om nooit te vergeten.