Wereldwijde ondersteuning vanaf dag één

Wij bieden zowel thuis als in de VS persoonlijke ondersteuning. Cultural Care staat in elke fase van het proces voor je klaar!

Cultural Care Au Pair biedt de veiligheid van een grote organisatie in combinatie met persoonlijke zorg en ondersteuning voor elk van onze deelnemers.

Ondersteuning in je eigen land

Onze vertegenwoordigers staan altijd voor je klaar als je een vraag of probleem hebt. Je hoeft ze maar te bellen! In welke fase van het proces je ook zit; of je overweegt je aan te melden, op zoek bent naar een geschikt gastgezin, of al bijna klaar voor vertrek bent, wij zijn er om je te helpen.

  • Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur.
  • Je kunt telefonisch, via e-mail of via Facebook Messenger contact met ons opnemen.
  • We hebben op verschillende plekken in jouw thuisland vertegenwoordigers met wie je een afspraak kunt maken.
  • Je kunt je heel eenvoudig online aanmelden. Bovendien bieden we hulp en feedback tijdens de aanmeldprocedure, zodat je een zo goed mogelijk profiel kunt opstellen voor potentiële gastgezinnen.
  • Ook hebben we MyAuPairCourses ontwikkeld; een online cursus waarmee je je in je eigen tempo kunt voorbereiden op je avontuur.

Om je nog beter voor te bereiden, organiseren we ook nog nuttige trainingssessies en workshops en krijg je voor vertrek de nodige reisinformatie toegestuurd. Als je nú nog geen voorpret hebt…! En terwijl jij je aan het voorbereiden bent, onderhouden wij contact met onze huidige au pairs in de VS om zoveel mogelijk nuttige tips voor jou te verzamelen.

Wij willen ook graag dat jij je nog lang na je au pair-avontuur verbonden blijft voelen met Cultural Care. Daarom bieden we je allerlei mogelijkheden om een bijdrage te leveren en bij ons betrokken te blijven. Je kunt bijvoorbeeld Cultural Care Ambassador voor ons programma worden!

Ondersteuning in de VS

Als Cultural Care au pair krijg je toegang tot de grootste ondersteuningsorganisatie voor au pairs in de Verenigde Staten. Cultural Care heeft op verschillende plaatsen en niveaus vertegenwoordigers, van onze kantoren in Boston en Denver tot Local Childcare Consultants (LCCs) op diverse locaties. Allemaal willen zij er alles aan doen om jou de best mogelijke ervaring als au pair te bieden.

1. Jouw supportmedewerker in de VS

Gedurende jouw jaar in de VS zet een heel netwerk van mensen zich in om je een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Het meest direct krijg je te maken met je LCC, die bij jou in de buurt woont, praktische ondersteuning biedt en die je gedurende het au pair-programma als een mentor mag beschouwen.

LCCs zullen je in contact brengen met au pairs die in dezelfde regio wonen als jij en zij zal elke maand met je inchecken om te kijken hoe het met je gaat. Sommige zullen informele bijeenkomsten organiseren om je te introduceren aan andere mensen in de omgeving. En hij of zij staat natuurlijk ook voor je klaar als je persoonlijke ondersteuning of hulp nodig hebt. Je LCC helpt je op onder meer de volgende manieren:

  • Ter voorbereiding op jouw aankomst heeft hij of zij een gesprek met je gastgezin.
  • Bij aankomst organiseert de LCC een introductiebijeenkomst voor jou en je gastgezin.
  • De LCC onderhoudt maandelijks contact met jou en je gastgezin.
  • Ze brengt je in contact met andere au pairs in de omgeving.
  • De LCC kan je advies geven over onderwijsmogelijkheden in de buurt.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van Local Childcare Consultants kunnen we sterke gemeenschappen van au pairs en gastgezinnen opbouwen, die jou kunnen helpen de stap naar het Amerikaanse leven zo probleemloos mogelijk te maken. Dát is wat Cultural Care anders maakt dan kleinere organisaties.

2. Ondersteuning van de Cultural Care-kantoren in de VS

Cultural Care heeft twee hoofdkantoren in de VS: in Boston en in Denver. Van hieruit ondersteunen onze teams au pairs en gastgezinnen in het hele land. Deze volledig bemande kantoren ontfermen zich gedurende jouw tijd in de VS over je in de vorm van een team Customer Relations Managers, die LCC's in het hele land aansturen.

Cultural Care staat dag en nacht voor je klaar. Naast je Local Childcare Consultant en Customer Relations Manager, kun je ook altijd contact opnemen met een vertegenwoordiger van Cultural Care. In dringende gevallen is noodhulp beschikbaar. In noodgevallen kunnen jij of je gastgezin contact opnemen met het kantoor, van waaruit wordt bekeken wie je het beste kan helpen.

Ons VS-team biedt maandelijkse online bijeenkomsten aan over onderwerpen met betrekking tot jouw gezondheid voor extra ondersteuning en sociale interactie. Door hier aan deel te nemen kun je connecten met au pairs over heel Amerika!