Dekking au pair-verzekering

Een volledige reisverzekering, speciaal voor onze au pairs

Over de vervelende dingen die kunnen gebeuren tijdens je Amerika periode denk je natuurlijk liever niet na. Maar je wilt wel zeker weten dat alles goed komt als er toch iets misgaat.

Cultural Care heeft een speciale collectieve reisverzekering om onze au pairs tijdens hun verblijf in Amerika de best mogelijke bescherming te bieden. Heb je medische zorg nodig? Moet je naar een ziek eerstegraads familielid? Zijn je spullen gestolen? Dit, en meer, wordt allemaal gedekt. Onze alarmlijn is dag en nacht bereikbaar.

Samen met de verzekeringsmaatschappij hebben wij een pakket opgesteld dat veel meer dan alleen de standaard dingen dekt. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Medische zorg

Onbeperkte dekking bij ziekte en ongevallen*
Medische zorg is in Amerika erg duur. Daarom is het belangrijk om tijdens je au pair-jaar een goede zorgverzekering te hebben. Onze verzekering dekt alle zorgkosten van een ongeval of ziekte die zich tijdens je au pair-verblijf voor het eerst voordoet wat hoger is dan de dekking van de andere verzekeringsmaatschappijen die dit soort kosten vaak tot USD 100.000,- dekt.

Toegang tot het bekende artsennetwerk van Aetna
Bij het netwerk van Aetna zijn bijna een miljoen Amerikaanse artsen en ziekenhuizen aangesloten. Zo heb je dus toegang tot een van de grootste medische netwerken van Amerika.

Geen vooruitbetaling
Als je een arts uit het Aetna-netwerk raadpleegt, hoef je je behandeling niet eerst zelf te betalen. De rekening wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de verzekeraar. Als de kosten inderdaad gedekt worden, hoef je alleen het eigen risico van USD 35,- te betalen.

Sport – ook gevaarlijke sporten
Wil je in Amerika je favoriete sport blijven doen? Of misschien zelfs iets nieuws uitproberen? Geen zorgen, ook hiervoor ben je verzekerd!

*Beperkingen en uitsluitingen van toepassing

Reizen

Wereldwijde vakantiedekking
Als Cultural Care au pair ben je ook verzekerd als je buiten Amerika op reis gaat (behalve in je thuisland).

Familie
Als je tijdens je verblijf in Amerika een levensbedreigend ongeluk krijgt of ernstig ziek wordt, worden de vluchten en verblijfskosten voor maximaal twee familieleden gedekt.

Transport naar huis in noodgevallen
Als je naar huis moet in verband met een sterfgeval of levensbedreigende ziekte van een eerstegraads familielid, wordt zowel je vlucht naar huis als je vlucht terug naar Amerika gedekt.

13e reismaand
Ook als je een maand extra in Amerika blijft om te reizen, ben je nog steeds volledig verzekerd. Dat is bij andere organisaties lang niet altijd het geval.

Eigendommen en rechtsbijstand

Diefstal en schade
Onze verzekering dekt ook je waardevolle eigendommen en contant geld. Diefstal van en schade aan eigendommen wordt gedekt tot een bedrag van USD 5000,-.

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand
Als je per ongeluk een persoonlijk eigendom van iemand anders beschadigt en hiervoor moet betalen, kun je dit verhalen op je verzekering. Ook de kosten van rechtsbijstand worden gedekt.