Cultural Care Au Pair

Als au pair heb je veel verantwoordelijkheid, dus moet je wel de juiste ervaring hebben. Om er zeker van te zijn dat het programma veilig en succesvol verloopt, hebben Cultural Care Au Pair en de Amerikaanse overheid samen een overzicht opgesteld van de kwalificaties en documenten die je nodig hebt.

Om au pair te kunnen worden, moet je de volgende vragen met 'ja' kunnen beantwoorden:

  • Leeftijd

    Ben je tussen de 18 en 26 jaar?

  • Ervaring

    Hou je van kinderen en heb je minimaal 200 uur ervaring op het gebied van kinderopvang?

  • Opleiding

    Heb je de middelbare school of een daaraan gelijkwaardige opleiding afgerond, of sta je op het punt dat te doen?

  • Rijbewijs

    Heb je een rijbewijs, of kun je dit tijdens de aanmeldprocedure halen?

  • Strafblad

    Heb je een blanco strafblad?

  • Gezondheid

    Ben je gezond?

  • Tijd

    Ben je bereid om ten minste 12 maanden in het buitenland door te brengen?

Als je al deze vragen met 'ja' hebt beantwoord, dan kun je au pair worden!

Een absolute voorwaarde voor de zorg voor kinderen is dat het gastgezin en de au pair elkaar goed moeten kunnen vertrouwen. Daarom is onze belangrijkste eis dat je minimaal 200 uur ervaring in de kinderopvang hebt. Deze ervaring kan bestaan uit babysitten, vrijwilligerswerk of betaald werk op een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal, als sportcoach voor kinderen, in een kerkgenootschap, bijles geven of elke andere soort activiteit ten behoeve van kinderen.