Als Cultural Care au pair krijg je de unieke mogelijkheid te leren, als mens te groeien en de VS te leren kennen. En als deelnemer aan ons programma krijg je ook nog speciale voordelen en vergoedingen.

Bij ons programma krijg je:

 • Wereldwijde ondersteuning

  Cultural Care biedt volledige, wereldwijde ondersteuning gedurende het gehele proces, van training en voorbereiding tot aanmelding en visumaanvraag.

 • Reiskosten

  De prijs van je vliegticket en andere reiskosten zijn inbegrepen, en het programma begint met een vijfdaagse training vlak buiten New York City.

 • Kost en inwoning

  Het gastgezin geeft je kosten en inwoning en een wekelijkse vergoeding van minimaal $ 195,75. Dit is dus puur zakgeld, want je hebt verder geen kosten!

 • Studeren

  Als au pair kun je vakken naar keuze volgen aan een universiteit of college bij jou in de buurt. Je gastgezin betaalt maximaal $ 500 per jaar mee aan je studie.

 • Vakantie

  Je hebt recht op twee weken betaalde vakantie. Met je J-1-visum mag je ook aan het einde van je jaar 30 dagen rondreizen door de VS.

En het mooiste moet nog komen… Als het leven als au pair je bevalt, kun je je verblijf met maximaal nog een jaar verlengen!

Hoe lang je ook besluit te blijven, als Cultural Care au pair kun je een onvergetelijke tijd in de VS beleven en een enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling doormaken.