De voordelen van het programma

Hier lees je meer over de voordelen van au pair worden bij Cultural Care, zoals studeren aan een universiteit in de buurt, betaald verlof, reismogelijkheden en nog veel meer!

Als Cultural Care au pair krijg je de unieke mogelijkheid te leren, als mens te groeien en de VS te leren kennen. En als deelnemer aan ons programma krijg je ook nog speciale voordelen en vergoedingen.

Bij ons programma krijg je:

Wereldwijde ondersteuning

Cultural Care biedt volledige, wereldwijde ondersteuning gedurende het gehele proces, van training en voorbereiding tot aanmelding en visumaanvraag.

Reiskosten

Jouw retourvlucht wordt ook door ons gedekt. Ons team van reisspecialisten regelt de vliegtickets van je thuisland naar de luchthaven bij de gastgezin in de buurt en na het voltooien van je au pair jaar weer naar huis.

Kost en inwoning

Het gastgezin geeft je kosten en inwoning en een wekelijkse vergoeding van minimaal $ 195,75. Dit is dus puur zakgeld, want je hebt verder geen kosten!

Studeren

Als au pair kun je vakken naar keuze volgen aan een universiteit of college bij jou in de buurt. Je gastgezin betaalt maximaal $ 500 per jaar mee aan je studie.

Vakantie

Als au pair heb je recht op twee weken betaalde vakantie per jaar. En met je J-1-visum mag je bovendien aan het einde van je jaar nog een maand rondreizen door Amerika!

En het mooiste moet nog komen… Als het leven als au pair je bevalt, kun je je verblijf met maximaal nog een jaar verlengen!

Hoe lang je ook besluit te blijven, als Cultural Care au pair kun je een onvergetelijke tijd in de VS beleven en een enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling doormaken.