Kijk of het au pair leven iets voor jou is!

Kom naar een informatiebijeenkomst online of op lokatie en leer meer over het programma en ontmoet een voormalig au pair.

Wat is een informatiebijeenkomst?

Informatiebijeenkomsten zijn een leuke en gratis manier om meer informatie over het programma te krijgen! Onze bijeenkomsten zijn vrijblijvend en een kans voor jou om er achter te komen of het worden van een au pair iets voor jou is.

Meet & Greet

Je zal een Nederlandse Cultural Care Au Pair Ambassadeur ontmoeten die al jouw vragen kan beantwoorden over het worden van een au pair in Amerika.

Ontmoet een voormalig au pair

Bij de informatiebijeenkomst is er altijd een voormalig au pair aanwezig waardoor je deze persoon vragen kan stellen over zijn of haar ervaring.

Blijf nog even

Informatiebijeenkomsten duren gemiddeld ongeveer een uur maar kunnen soms langer duren wanneer er meer vragen zijn over het au pair leven.

Informatiebijeenkomst FAQ

Kan ik een vriend of vriendin meenemen naar de bijeenkomst?

Natuurlijk! Neem graag een vriend of vriendin met je mee. Vooral als je een vriend of vriendin hebt die mogelijk ook geinteresseerd is in het programma.

Is het echt gratis?

Ja! Kom en leer over het zijn van een au pair in Amerika – helemaal gratis

Waar zit ik aan vast als ik naar een informatiebijeenkomst kom?

Niks! Je komt alleen om je kijken of het au pair leven bij je zou kunnen passen.

Zal ik mijn au pair profiel al aanmaken voordat ik naar een informatiebijeenkomst kom?

Het is een goed idee om jouw au pair profiel alvast aan te maken voor de informatiebijeenkomst, vooral als je denkt dat je binnenkort naar Amerika zou willen vertrekken.

Wat als ik moet annuleren?

Dan kan je ons bellen om te annuleren. Wij kunnen dan een nieuwe datum met je bespreken.

Wat gebeurt er na een informatiebijeenkomst?

Na de bijeenkomst is het aan jou om te beslissen of het au pair zijn de juiste stap voor jou is. Wij zijn er om je te helpen met al je vragen en je te helpen om jouw reis te beginnen wanneer jij er klaar voor bent.