Waarom Cultural Care Au Pair?

Eigenlijk is het heel logisch dat zoveel au pairs kiezen voor Cultural Care. Niet alleen hebben we heel veel gastgezinnen overal in de Verenigde Staten, we bieden ook uitgebreide training, voorbereiding en ondersteuning.

Kies je voor Cultural Care Au Pair, dan kies je voor 's werelds grootste en meest ervaren au pair-netwerk. In de ruim 30 jaar dat we bestaan, zijn meer dan 145.000 jonge au pairs met ons afgereisd naar de VS.

Wij doen simpelweg waar we goed in zijn: culturele uitwisselingservaringen creëren voor au pairs. En wij willen je graag helpen je Amerikaanse avontuur veilig, vol vertrouwen en vooral met heel veel zin aan te gaan.

1. Wereldwijde ondersteuning van Cultural Care

Cultural Care biedt de veiligheid van een grote organisatie, in combinatie met persoonlijke zorg en ondersteuning voor elk van onze deelnemers. We staan dag en nacht voor je klaar, zowel in de VS als thuis. Met vragen of problemen kun je altijd bij ons terecht. Wij maken een ingewikkeld proces eenvoudig en zorgen ervoor dat jouw tijd als au pair zo soepel mogelijk verloopt.

Hier kun je meer lezen over de ondersteuning die we gedurende je hele au pair-ervaring bieden.

2. Gastgezinnen: screening en matching

Cultural Care heeft de grootste database van gastgezinnen, waar jouw perfecte match vast en zeker tussen zit. Wij screenen onze gastgezinnen zorgvuldig, zodat je je zeker op je gemak zult voelen bij je gezin. Bovendien wordt elk selectieproces persoonlijk afgestemd op de behoeften van de deelnemer.

Hier kun je meer lezen over het matchingproces voor gastgezinnen.

3. Training en voorbereiding voor au pairs

Wij van Cultural Care geloven dat een goede au pair-ervaring begint met de juiste voorbereiding en een goede introductie tot de VS. Dankzij ons uitgebreide voorbereidingspakket kom je goed beslagen ten ijs voor deze unieke ervaring. Ook hebben we een aantal exclusieve trainingsprogramma's ontwikkeld waarmee je je beter kunt voorbereiden dan bij welke andere organisatie ook. Wat dat extra kost? Helemaal niks! Voorbeelden van trainingsprogramma's zijn MyAuPairCourses (een door experts geleide cursus over kinderopvang in de VS), onze Get Ready Workshop (een online workshop ter voorbereiding op je grote reis) en onze Au Pair Training School.

Hier kun je meer lezen over hoe we onze au pairs trainen en voorbereiden op hun verblijf in een Amerikaans gastgezin.

4. Aangewezen door Buitenlandse Zaken

In de VS mag je alleen als au pair werken via een officieel aangewezen organisatie, zoals Cultural Care. Ons team in de VS werkt nauw samen met het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken en leeft de richtlijnen van dit ministerie strikt na. Zo weten we zeker dat alle deelnemers aan het programma eerlijk worden behandeld en een geweldige tijd beleven. Bovendien zijn we aangesloten bij de International Au Pair Association (IAPA), wat ons een 'keurmerk' als Amerikaans au pair-programma geeft.

Hier kun je meer lezen over de richtlijnen voor au pairs van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken.