2022 wordt jouw jaar.

Maak als au pair in de VS je dromen waar!

Meer informatie

Als au pair krijg je een unieke kans om in jezelf en je toekomst te investeren. Au pair zijn biedt je de mogelijkheid om iets van de wereld te zien, vrienden te maken en op zowel persoonlijk- als professioneel vlak te groeien. Het is een manier om je grenzen te verleggen en een nieuw land met een nieuwe cultuur te leren kennen. Kortom: wordt 2021 jouw jaar? Word vandaag nog Cultural Care au pair!

Het programma in vogelvlucht:

  • Je woont bij een Amerikaans gastgezin en zorgt voor de kinderen van dat gezin
  • Je krijgt gratis kost en inwoning en verdient een vergoeding van $ 195,75 per week
  • In je vrije tijd kun je de buurt verkennen maar ook verdere reizen maken
  • Tijdens je jaar krijg je twee weken betaalde vakantie, en aan het eind van je jaar mag je nog een maand lang reizen
  • Je krijgt een vergoeding van maximaal $ 500 om in de VS een geaccrediteerde opleiding te volgen

Wie zijn wij?

Als je voor Cultural Care Au Pair kiest, kies je voor de grootste en meest ervaren au pair organisatie ter wereld. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben er al meer dan 145,000 jonge mensen met ons naar Amerika gereisd om daar au pair te worden.

Wil je meer weten?

We sturen jou alles wat je moet weten over het programma en hoe je het beste aan de slag kunt gaan met jouw au pair reis.

Geslacht*

Wat onze Nederlandse au pairs zeggen

Stacey


VIRGINIA

Ik ben van een verlegen, onzeker meisje uitgegroeid tot een zelfverzekerde, avontuurlijke vrouw die trots is op zichzelf. Ik heb geleerd dat het oke is om aan mijzelf te denken en van mijzelf te houden zoals ik ben.

Brenda


CALIFORNIA

Een tussenjaar als au pair is een goed besluit omdat het leven zo veel moois te bieden heeft en sommige waardevolle lessen ga je niet vinden in een studieboek maar wel door een keer gewoon die ene sprong te wagen.

Lara


CONNECTICUT

Ik wist niet dat ik zo veel liefde zou kunnen hebben voor andermans kinderen. De band die ik met mijn hostkids heb is zo sterk! We zijn echt beste vriendjes geworden.