Onze Au Pair Training School

Je leert gedurende 3 dagen hoe je de best mogelijke au pair ervaring kunt hebben – en je maakt nieuwe au pair vrienden van over de hele wereld!

Voordat je naar Amerika vertrekt, breng je 3 dagen door via onze online trainingsschool!

Virtuele lessen op onze trainingsschool zullen je au pair-reis een kickstart geven – dus bereid je voor op voorbereiding van wereldklasse en een nieuw au pair-netwerk!

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/aVMpCfO_ZSY

Onze trainingsschool is een leuke en interactieve manier om je online au pair training te voltooien. Je volgt live online lessen met onze docenten, volgt een reanimatietraining, een een-op-een vaardigheidsbeoordeling en je sluit aan bij virtuele socials om in contact te komen met au pairs die op hetzelfde moment naar Amerika vertrekken en naar dezelfde de regio gaan als jij.

Met een moderne touch van senario-gebaseerd leren, werk je samen met je docenten en andere au pairs om verschillende problemen aan te pakken en te brainstormen over oplossingen. Docenten zullen ook rollenspellen en diepgaande discussies organiseren over onderwerpen als:

  • Voedselveiligheid en voeding voor kinderen
  • Gezondheid thuis
  • Veiligheid in en om het huis
  • De ontwikkeling van kinderen en op hun leeftijd afgestemde activiteiten
  • Opvoeding in de VS en strategieën voor gedragsmanagement
  • Het opbouwen van zelfvertrouwen bij kinderen
  • Moeilijkheden van de rol van au pair
  • Stressmanagement
  • Effectieve communicatie en het opbouwen van sterke relaties
LEREN VAN BEVOEGDE DOCENTEN

Al onze docenten zijn gediplomeerd en kunnen samen bogen op tientallen jaren ervaring. Zij delen hun expertise met je en geven je tips en advies over hoe je een goede relatie kunt opbouwen met de kinderen in je gastgezin.

CURSUS EHBO EN REANIMATIE VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN

Alle Cultural Care au pairs moeten een speciale cursus EHBO en reanimatie (CPR/AED) voor volwassenen en kinderen van de American Heart Association volgen. Als je deze cursus met goed gevolg hebt afgesloten, krijg je een certificering voor twee jaar plus toegang tot gratis online opfrismodules en digitaal cursusmateriaal.

MENSEN VAN OVER DE HELE WERELD LEREN KENNEN

Jouw tijd op de trainingsschool is een geweldige kans om mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Je hebt virtuele interactieve sessies waar je nieuwe vriendschappen kunt maken en samen avonturen kunt plannen tijdens je verblijf in Amerika!