Met Cultural Care heb je de mogelijkheid om in Amerika te wonen bij een Amerikaans gastgezin, vrienden te maken van over de hele wereld en daarnaast nog te reizen.
We helpen je graag met dit avontuur!

Kom bij ons langs:
Cultural Care Au Pair
de Boelelaan 7
1083 HJ Amsterdam
Tel: 020-218 2546
E-mail: aupair.nl@culturalcare.com

Een verblijf in het buitenland als Au Pair moet goed worden voorbereid. Heb je vragen? Wij zijn altijd bereikbaar om je te helpen via de telefoon, e-mail of tijdens een informatiebijeenkomst.

Wij vinden het erg belangrijk dat je de juiste voorbereiding en persoonlijke aandacht krijgt voor dit avontuur. Wij maken gebruik van ons eigen netwerk in Amerika waar een groot team met ervaren medewerkers voor jou klaarstaat om te helpen.

Majella Mulder is de Program Director voor Cultural Care Au Pair in Nederland en is gevestigd op het hoofdkantoor in Amsterdam. Majella heeft veel ervaring in de begeleiding van Nederlandse studenten naar het buitenland. E-mail: majella.mulder@culturalcare.com

Cultural Care Au Pair Nederland

Heb je vragen over het Au Pair programma of hulp nodig bij het invullen van je aanvraag? Neem contact op met het kantoor in Amsterdam via Majella Mulder of Stephanie van Keimpema via 020-2182546 of aupair.nl@culturalcare.com

Wil je graag langskomen voor een persoonlijke afspraak? Je bent iedere werkdag van harte welkom bij ons op kantoor in Amsterdam:
de Boelelaan 7
1083 HJ Amsterdam
Telefoon : 020 218 2546
E-mailadres : aupair.nl@culturalcare.com

Bezoek ons op:

EF Nederland
De Boelelaan 7
1083 HJ Amsterdam

Telefoon: 020 218 2546

E-mail: aupair.nl@culturalcare.com