Gratis Online Webinar

Leer meer van het investeringsjaar als au pair in Amerika.


Via Cultural Care kunnen jongeren tussen de 18 en 26 jaar voor een jaar als au pair naar Amerika. Als au pair maak je deel uit van een Amerikaans gezin terwijl je voor de kinderen zorgt. Au pairs komen terug met veel zelfvertrouwen, Engels als tweede taal, internationale vriendschappen werkervaring en prachtige verhalen.

Daarnaast kiezen ze voor een cursus of vak naar keuze om de 6 verplichte credits te behalen. Het au pair jaar is een jaar vol kansen voor de toekomst en het is een goede toevoeging op de CV van een young professional. Met meer dan 30 jaar ervaring en het grootste netwerk van gastgezinnen in Amerika helpt Cultural Care jongeren aan een veilig avontuur waar zij vol vertrouwen en enthousiasme aan kunnen beginnen.


Tijdens de online webinar vertelt een voormalig au pair over het programma aan de hand van haar eigen ervaringen.

Er zijn algemene online webinars waar alle studenten en leerlingen zich voor kunnen opgeven. Deze worden gehouden op de volgende data:


  • Woensdag 17 februari 2021 om 19.30 uur
  • Woensdag 24 maart 2021 om 19.30 uur
  • Woensdag 14 april 2021 om 19.30 uur
  • Woensdag 19 mei 2021 om 19.30 uur

Mocht er interesse zijn voor een gratis webinar voor de hele klas, dan is dit ook mogelijk. Een webinar kan worden gehouden via het interne Teams platform van de school of wij nodigen jullie uit via onze Zoom link. Wanneer het weer kan komen wij ook graag gratis en vrijblijvend langs op scholen om voorlichting te komen geven in de klas of tijdens andere informatiemomenten zoals een beroepenmarkt.