Vlucht afspraken & Visum Aanvraag

Cultural Care Au Pair is erkend door het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken als een officiële sponsoring agentschap voor het au pair programma. Dit betekent dat we zullen fungeren als jouw sponsor voor een J-1 Exchange Visitor Visa. De J-1 visum is de enige wettelijke manier om te werken als au pair in de VS. Jouw J-1 visum is geldig voor 12 maanden, gevolgd door een 30-dagen vrijetijd waarmee je verder kan reizen in de VS. Wij zullen je voorzien van alle nodige documenten voor jouw visumaanvraag en begeleiden je door het proces. Je moet een visum afspraak bij jouw lokale Amerikaanse ambassade regelen en een persoonlijk gesprek bijwonen, waarna jouw visum zal worden afgegeven.
Cultural Care au pair zal de vlucht regelen vanuit een geselecteerde luchthaven in jouw land van herkomst naar de VS. Je vliegt naar New York, om eerst je Au Pair Training School bij te wonen voordat je door reist naar je gastgezin. En als je een beetje nerveus bent voor de vlucht naar de Verenigde Staten, maak je geen zorgen, we zullen alle vragen beantwoorden!
De meeste au pairs zullen reizen op een vlucht met andere au pairs van dezelfde stad. En vertegenwoordigers van Culturel Care Au Pair zullen je bij aankomst de luchthaven brengen naar de Au Pair Training School waar jouw avonturen te beginnen.
Je kunt bijna elke week van het jaar naar de VS vliegen! Als onderdeel van het matching-proces, zal jij en je toekomstige gastgezin het eens worden over de dag van aankomst. Zodra dit is bevestigd, zal je ongeveer weten wat de dag van vertrek is, maar de werkelijke datum en tijd zal worden bevestigd wanneer je ticket wordt uitgegeven.
Cultural Care Au Pair regelt ook het vervoer naar jouw Amerikaanse familie. Na een week in het Au Pair Training School zal je de reis maken, hetzij met de bus of het vliegtuig direct naar je gastgezin.