Ontmoet onze Au Pairs

Cultural Cair Au Pairs reizen vanuit meer dan 20 landen over de hele wereld en komen aan bij gastgezinnen in alle hoeken van Amerika. Elke Au Pair begint het avontuur met het doel om de Engelse taal te verbeteren, als persoon en als professional te groeien en het leven in Amerika te ontdekken.

Hun ervaringen zijn zo verschillend maar ze zijn het allemaal eens dat een jaar in het programma niet alleen je leven verandert, maar je er ook veel beter van wordt. Kijk voor je zelf en lees de verhalen die de Au Pairs te vertellen hebben over het programma.

 

Au Pair Stories

Sarah uit Waterford, Ierland

“Ik vond de service vanaf het begin al super goed. Alle informatie die ik nodig had is mij verteld via het online profiel en de infomeeting waar ik naartoe ben geweest. Ik vond de medewerkers op het hoofdkantoor erg aardig en behulpzaam. Zij hebben mij echt geholpen om een onvergetelijke tijd te hebben.

De eerste paar weken waren super spannend en heb ik vooral mijn nieuwe omgeving leren kennen. Hoe groot je Culture Shock is, is ook afhankelijk van wat je bent gewend thuis. Ik had niet zoveel moeite om te wennen in mijn nieuwe omgeving en mijn gastgezin heeft me hierbij ook goed geholpen.

Als je eenmaal in Amerika bent dan is het reizen redelijk goedkoop. Ik ben naar Montreal en New York geweest. Over een paar weken ga ik naar Los Angeles, Las Vegas en San Francisco.Tijdens deze trip breng ik een bezoek aan de Universal Studio’s, doe ik een begeleide tour door Hollywood, vlieg ik met een helikopter boven de Grand Canyon, fiets ik over de Golden Gate Bridge en bezoek ik Alkatraz.Over een paar maanden ga ik ook nog eens naar Washington D.C om daar een weekend te sight seeen."

Nicole, een Australische Au Pair

"Ik heb het meest genoten van mijn gastkind Emma. Ik vond het super leuk om tijd met haar door te brengen, haar te zien groeien en een bijdrage te leveren aan haar ontwikkeling. Ik vond het een waardevolle ervaring. De extra tijd die je mag reizen als Au Pair was voor mij alleen een leuke bonus.

Mijn band met het gastgezin was (en is nog steeds) super sterk. Mijn gastmoeder was een alleenstaande moeder en daarom was de communicatie tussen ons super belangrijk. Ze behandelden mij echt als onderdeel van het gezin. De 18 maanden die ik bij hun heb doorgebracht zijn onvergetelijk en de beste ervaring uit m’n leven!

Ik raad het Au Pair Programma aan, aan iedereen die wil reizen door Amerika maar ook het echt Amerikaanse gezinsleven wil ervaren. En uiteraard moet je gek zijn op kinderen!"

Melanie uit Australië

"Iedere dag is anders en dat kwam vooral door de zorg van mijn 3 jarig host kind. Mijn normale werkdag was van 8-5. Ik maakte ontbijt, hielp de peuter met aankleden en wassen terwijl ik ook zijn lunch maakte. Op sommige dagen gingen we wandelen door het park en op andere dagen nam ik hem mee naar zijn favoriete museum of de bibliotheek of ik ging mee naar zijn zwemles. Onze favoriete activiteit was ‘play date’. We gingen dan leuke dingen doen met andere Au pairs en hun gastkinderen.

De middag was vaak wat rustiger met en slaapje tussen 2-3. In de tussentijd maakte ik vaak wat schoon in de keuken of speelhoek, deed ik de was en soms begon ik al met koken. Om 5 uur nam ik de dag door met de gastmoeder en daarna ging ik vaak leuke dingen doen met vrienden. Soms bleef ik ook gewoon bij mijn gastgezin.

Ik heb verschillende lessen gevolgd zoals Engelse les, meditatie en zangles. Alles was leuk, anders en soms kwam ik echt uit m’n comfort zone”